Årets viktigaste fråga

Hur gör vi med gran i år? Köpa en fejk och ha i många år. Köpa från Smålandsgran som  jag gjort några år. Köpa hos den närmaste granförsäljaren (där jag har noll koll på var granarna kommer ifrån men det kan man ju fråga)?

Och när vi ska klä den? Det är mysigt att ha den på första adventsfikat men det har två nackdelar. Dels blir det en del folk och det kan bli trångt. Och dels finns ju risken, om det är en äkta gran, att den blir lite trött till julafton. Jag tittade lite bakåt:
4/12 2018
12/12 2017
17/12 2016
11/12 2015

Lite variation men poppis att ta in den mitt i december och det är det jag lutar åt även i år. När jag haft Smålandsgran har det varit noll problem med att ta in den tidigt. Jag har ju haft kungsgran och Smålandsgran har levererat så färska och fina granar.

Det lutar åt Smålandsgran igen och klä den andra eller tredje advent.

2016

Granen 2016

2017

Granen 2017

2 thoughts on “Årets viktigaste fråga

Lämna ett svar