Mysteriet på Greveholm

Jag måste ju ta mitt ansvar som förälder till ett barn. Ge henne så mycket kunskap jag kan och lära henne bli en hyfsat vettig person. Jag känner att jag kommit en bit på väg i alla fall. Igår var vi på bio och såg Fåret Shaun och jag svarade en vän på messenger så jag tittade inte på duken under reklamen. Plötsligt puttar Moa på mig och säger, mamma titta jul! Det var Filmstadens reklam för att köpa presentkort i julklapp. Duktig unge som redan börjar julspana!

Sen var vi på fika och där serverades det massa gott men framförallt en saffranskladdkaka som var så underbart god. Det tyckte tydligen Moa också. Hon tog, tror jag, sex omgångar! 🙂 Inte så stora bitar varje gång men dock. IMG_5285IMG_5286När vi kom hem så insåg jag att ungen bara sett Storm på lugna gatan (2018), Jakten på tidskristallen (2017) och Selmas saga (2016). Innan det var hon för liten. Men det finns ju guldkorn bland julkalendrarna som det är min plikt som mamma att visa för min unge. Så nu har vi börjat titta på Mysteriet på Greveholm (2012). Näst på tur blir Tjuvarnas jul (2011) och Hotell Gyllene Knorren (2010). Efter det får vi se vad det blir.

Lämna ett svar