Grinchen möter Tomtemor, hur funkar det?

Jag lyssnar på en hel del poddar och en relativt ny (startade 16 april 2019) som seglat upp som en favorit är Familjen Dahl Alling. Morgan Alling har jag följt lite på sociala medier, främst hans engagemang mot mobbning och för barn med svåra hemförhållanden men också hans starka röst i Josefine Nilsson debatten för ett tag sen. En man som inte är rädd att uttrycka sin åsikt och som också är levande bevis på att även om man får en (milt uttryckt) tuff start så kan man få ett fantastiskt liv. Där kommer podden in. Familjens vän och producent Camilla Zamek leder samtalet där vi får lära känna Morgan och hans fru Anna-Maria och deras liv och vardag med barnen Wille, Love och tvillingarna Alva och Edvin. En podd som verkligen blandar skratt och gråt, högt och lågt och allvar och skämt. Anna-Maria delar med sig ännu mer av deras liv i sin blogg som ni hittar här. En härlig blogg att följa!

I avsnittet Sommarstress, flyttkaos och lite pms på det så pratar man om julen. Anna-Maria som älskar julen och Morgan som definieras som Grinchen. Lyssna här om ni vill lyssna på det, några minuter in börjar det. Jag ville veta mer och mailade några frågor till Anna-Maria och här kommer hennes svar.

2 thoughts on “Grinchen möter Tomtemor, hur funkar det?

  1. Åhhhh! Så otroligt glada vi blir! Tack snälla för att du skriver så fint! Titta gärna in på min blogg imorgon, skriver om dig då. Stor kram och ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar