Jag är inte ensam

Igår när jag åkte hem en liten annan väg än vanligt eftersom SL och jag inte riktigt var på samma våglängd så satt jag och tittade ut genom fönstret och jag såg så många ljusslingor som satt uppe! Så vackert! Det lyser verkligen upp i novembermörkret. Senaste dagarna har Stockholmsvädret dessutom bjudit på mörker, regn och några få plusgrader. Inte direkt uppiggande… Att då se alla dessa ljusslingor som kommit upp var en ren fröjd. Det gjorde ju inte mitt beslut svårare att även jag skulle få upp belysningen på baksidan, jag är inte ensam!

I helgen ska jag nog sätta upp nätet på min lilla en på framsidan också. Ska även sätta upp min slinga med hängande ”tappar” på baksidan men inte hundra på att jag tänder den eller belysningen runt köksfönstret (som sitter uppe året runt för den är en pest att sätta dit) än. Kanske nästa helg. Eller till adventshelgen. Vi får se.

img_2872

Min lilla en för ett par år sedan.

One thought on “Jag är inte ensam

Lämna ett svar