Århundradets fulaste gran

Igår pysslade vi klart våra lyktor. Det är alltså en glasburk som jag klätt med lera och målat och dekorerat lite. I locket som ju är i metall har jag satt en lampa med magnet, köpt på Tiger. Jag var klar med själva lyktan och la nu mossa runt om, satte lite svampar och ett luciatåg modell mini. Sen ville jag ha en gran och letade på internet. Hittade denna sida med denna gran gjord av piprensare. Söt! granJag gjorde en likadan… Eller inte. Min blev så ful så klockorna nästan stannade. Moa sa i morse att hon tyckte den var fin. Synd att ungen inte har någon smak men kan ju inte få allt! 🙂 lyktalykta3lykta5lykta8Sen glömde jag fota min väns färdiga svamp. Jag säger inte att det var meningen men den är bra mycket snyggare än min och det är ändå inte okej… Nej då, jag glömde faktiskt! Lovar att visa bild senare om hon tillåter det!

Lämna ett svar