Ett julpyntat MOS

Igår var vi på Frost 2 igen. Moa fick det i julklapp och var supernöjd. Hon vågade inte titta på allt förra gången men nu visste hon ju och kunde titta hela tiden. Vi var i Mall of Scandinavia och det var en del folk redan när vi kom vid 11. Men när vi kom ut från bion typ 14 så var det väldigt mycket folk. När vi åkte ut ur garaget var det kö in. En kö som visade sig vara låååång. Gissar att alla ville rea-fynda. Jag hade vänt om jag möttes av de köerna innan jag ens kom i närheten av centrumet… Väldigt fint hade MOS gjort i alla fall. Moa blev överförtjust i enhörningen som bytte färg, hon vill absolut ha en hemma i trädgården… Kommer INTE hända!

På kvällen var vi hos mamma och pappa gjorde pizza med julskinka. Gott med något annat än julmat.

Idag har jag städat av. Passade också på att ställa undan lite julmust till Jul i juli!

Idag blir det Love Actually på Konserthuset. Ska bli spännande!

Lämna ett svar