Tills solen går upp

Till jul ska Peter Dalles nya film Tills solen går upp. En klassisk, vuxen kärlekshistoria med en stjärnspäckad ensemble, så beskriver produktionen den själva. Huvudrollerna innehavs av Helen Sjöholm, Mikael Persbrandt, Vanna Rosenberg och Peter Dalle. I övriga roller kommer vi bland annat få se Jennie Silfverhjelm, Björn Gustafsson, Filip Berg, Rachel Mohlin, Per Andersson och Anneli Martini. Regi och manus Peter Dalle, producent Patrick Ryborn.

Vanna Rosenberg och Peter Dalle i Tills solen går upp. Foto: Niklas Maupoix / Unlimited Stories
Helen Sjöholm och Mikael Persbrandt i Tills solen går upp. Foto: Niklas Maupoix / Unlimited Stories

– Jag tror att det här blir en stunds välkommen eskapism i juletid, säger Mikael Persbrandt.

– Om vi inte drömmer på nätterna blir vi galna. Om vi inte dagdrömmer när vi är vakna orkar vi inte leva. Dom fantasifulla nödutgångarna i livet vill jag göra film om. Med dessa fantastiska skådespelare har jag fått de stoff som drömmar vävas av, säger Peter Dalle.

One thought on “Tills solen går upp

  1. Pingback: Filmer i jul | jennysjul.com

Lämna ett svar