Fönstret där julen är konstant

I ett fönster vi ofta går förbi (på väg till lekpark/Pokestop) i området där vi bor, där är julen alltid framme. En liten färdigklädd bordsgran, en kyrka i vinterskrud och en adventsljusstake. Adventsljusstaken verkar dessutom vara tänd hela tiden, även dagtid.

Lite udda kan även jag som jultokig tycka. Men kanske älskar man julen och vill ständigt ha den nära eller så orkar man inte plocka fram/tillbaka. Skulle så gärna fotografera och visa er men känns inte ok att smygfotografera in i någons hem ? Jag blir i alla fall glad när jag ser julsakerna!

På fredag ska jag fira min första Jul i juli. Moa försöker verkligen få mig att förstå att OM vi nu nödvändigtvis ska fira jul mitt i sommaren så ska det också vara julklappar till henne… Rimlig tankegång men Nej! Inga julklappar. Bara lite juligt gott blir det.

Foto från Bakkens Jul i juli firande.

Lämna ett svar