Vilka kalendrar blir det i år?

När jag såg att Kaffeadventskalendern släppt sin kalender så triggades självklart frågan: vilka kalendrar ska jag och Moa ha i år? Något vi kan läsa blir det självklart. Kanske denna som en vän rekommenderade, den kom förra året men jag missade den då.

Bild lånad från https://www.bonniercarlsen.se/

Storslagen högläsning för hela familjen. Julian tycker att julen är det bästa som finns, och dessutom fyller han år på julafton! Men i år är ingenting som vanligt. Julian och hans familj bär på en stor sorg efter storasyster Juni, och Julians föräldrar verkar helt ha glömt bort att det snart är jul.

Men så träffar Julian Hedvig, som är full av konstiga ord och som förstår precis hur viktig julen är, och de blir snart vänner. Fast visst är det något som inte stämmer? Varför är Hedvig alltid ensam hemma? Vem är den mystiske mannen som smyger runt i hennes trädgård, och varför verkar det vara helt omöjligt att lära henne simma?

Sen är frågan om jag ska ha någon te- eller kaffeadventskalender? Måste fundera lite till på den. Måste också se hur Nabos design blir i år! Och ska jag ha någon lakrits/choklad-kalender? Förra året hade jag Pärlans och den var riktigt bra. Moas godiskalender var ingen större hit så där blir det något annat om jag inte ska ge mig på att göra en egen.

Här kan ni läsa recension på förra årets kalendrar om ni vill.

3 thoughts on “Vilka kalendrar blir det i år?

  1. Å älskar att du gå i samma funderingar som jag! Jag är sugen att prova sumerbirds kalender. Eller kanske ge bort… lite dyr för att ge till sig själv.

    Kram
    Caroline

Lämna ett svar