Throwback Formex 2019

För ett år sedan ungefär var jag på Formex. Det var så kul! Massa nyheter att ta del av. Jag gjorde då två inlägg. Icke-ätbart och ätbart. Det var på Formex jag bestämde mig för Pärlans konfektyr’s adventskalender, det ångrar jag inte! Jag fick också äntligen se Bergerlinds förlag’s alster. Så fina! I år blir det av förklarliga skäl inget Formex (jo en liten digital variant) så jag får leva på minnena. Jag hoppas det blir av nästa år och då vill jag ha en heldag på mässan. En halvdag som jag var där förra året, det blev stressigt. Hann dock med en lunch med Julkulturcramar på Formex förra året och igår var hon här på middag! Så mysigt! Vi pratade om allt och inget. Bland annat hur det ska bli med mitt årliga adventsfika. Samla alla vänner och familj inomhus i december känns sådär Corona-vänligt så vi får väl se. Vi brukar ju vara ca 15 vuxna och 6 barn. Alltså långt under 50 personer men mitt lilla radhus gör det totalt omöjligt att hålla avstånd. Kanske får jag ha två eller tre adventsfikor med färre människor per fika. Får fundera, har ju tid på mig!

Håll utkik här och på min Instagram @jennysjul i helgen för då kommer jag med en liten nyhet som kommer ha stor påverkan på min lilla familj och något som definitivt hotar julen 😉

Lämna ett svar