Drömmen om Liseberg

Min tanke innan Covid-19 drog in över världen var att boka in en helg i Göteborg och Jul på Liseberg i november-december. Som så många andra nöjesfält så har ju Liseberg inte kunnat öppna i år och vad jag vet är Halloween inställt. Det är ju inte så att man kan öppna på några dagar, det krävs massor av planering. Tanken är att julen på Liseberg ska starta 14 november men ändras inte max 50-gränsen så lär det ju inte bli så.

En droppe i havet självklart men trist. Jag såg fram emot att spatsera runt på ett julpyntat Liseberg. Bo på hotell. Åka tåg genom Sverige.

Vi får väl se om det blir någon julmarknad hemmavid som man kan gå på. Annars får vi julmysa hemma helt enkelt!

Men drömma går ju så här följer lite bilder från när vi var där 2017.

8 thoughts on “Drömmen om Liseberg

  1. Jag förstår dig. Känner jag börjar bli så jäkla bitter på covid nu. Har liksom inte brytt mig såhär långt då jag varit mammaledig och levt i min bubbla ändå men när det börjar hota mitt julande så börjar det bli personligt. ? jag vill till huseby!!

    Kram Caroline

  2. Så tråkigt när allt roligt man sett fram emot blir inställt i år. Man förstår ju varför det blir inställt, att det är nödvändigt, men det gör det inte mindre smärtsamt för det. Jul på Liseberg låter så mysigt, det är verkligen något jag skulle vilja uppleva i framtiden. Vi får hålla tummarna att viruset försvinner och restriktionerna kanske släpper.

    • Nä jag var lite ledsen för en resa vi bokat i april som vi ställde in när det började gå åt skogen men sen har jag inte längtar utomlands alls. Däremot tanken på en jul utan mamma och pappa (äldre) det känns inte kul. Nu i sommar har vi kunnat ses men sitta ute mitt i vintern lockar inte ?

Lämna ett svar