Dagens juliga

Idag har jag beställt julklapp på Beccadesign. Hon var så gullig och gjorde en sak jag ville ha som bara fanns som örhänge men jag ville ha som berlock. Tack!

Sen fick jag mail från Smålandsgran att det var dags att beställa årets gran/granar. Jag blev ledsen eftersom jag verkligen älskar deras ekologiska KRAV märkta granar som står läääänge och dessutom levereras hem men det går inte i år att ha äkta gran. Vill inte chansa och få vatten över hela parkettgolvet när två vildbasar har vält den. Trist men självklart så värt det. Vildbasarna är ju supersöt när de sover och är gosiga! ?

Det tredje juliga idag var filmen Moa valde att se till den obligatoriska fredags tacosen. Hon valde mellan denna och Bambi. Älskar att hon gillar de lite äldre Disney-filmerna.

2 thoughts on “Dagens juliga

Lämna ett svar