Julens dofter hos The Body Shop

Winter Jasmine och Festive Berry heter deras juliga dofter i år. Warm Vanilla är också tillbaka.

Winter Jasmine är vår allra första blommiga juldoft. Med bland annat Community Fair Trade-producerat jasminextrakt från Indien får dessa produkter en underbart frisk, lätt och fräsch doft som passar perfekt för vinterns högtider. 

Festive Berry är årets fruktiga doft i en syrlig twist, som ger en festligt uppfriskande doft som är svår att motstå. Serien är berikad med antioxidantrik Community Fair Trade-producerad tranbärsolja från Nordamerika. 

Vi välkomnar tillbaka förra årets favorit Warm Vanilla som har en söt, varm och inbjudande doft. I årets nya förpackning är den här serien berikad med lyxigt Community Fair Trade-producerat vaniljextrakt från Madagaskar. 

Lämna ett svar