Helgens juliga

I fredags kom en vän förbi. Jag bjöd på tacos och hon bjöd på Juleskum granarna! Jag fick även låna en julbok. Har nu tre jag fått låna av henne. Har börjat på en men mer om den i ett annat inlägg. Boken och granarna låg i en vacker påse, en sån man fick LP-skivor i. Ni vet på den tiden när det bara fanns LP-skivor och inte som nu när det blivit inne igen, gärna svindyra remastrade. I alla fall, så vacker påse!

Jag tyckte granarna var helt okej. Större än jag trott! Moa älskade granarna! 5 av 5 från henne och 3 av 5 från mig.

Till maten tittade vi på The Christmas Chronicles. Moa behövde fräscha upp minnet tills 2:an kommer 25 november på Netflix och min vän hade inte sett den. Vi såg den på svenska men jag rekommenderade henne att se den på engelska också.

I lördags tog jag och Moa en välbehövlig dag utan måsten. Vädret var höstigt och vi tog en morgonpromenad men sen tog vi det mest lugnt hemma innan vi gjorde hemmagjord pizza på kvällen. Jag började läsa boken jag nämnde ovan.

Idag har vi jobbat i trädgården, promenerat och Moa har varit på sin Jujutsu. Och jag har beställt Moas kalender. Jag skulle ju göra en egen men så råkade jag snubbla över en som jag är övertygad om att hon kommer älska. En Hatchimal. Inte min grej alls men hon älskar det.

Bild lånad från childrenshouse.se

Lämna ett svar