Grattis bloggen 10 år!

Idag fyller bloggen 10 år! Tjoho! Tänk att jag skrivit här i TIO år. Det har funnits stunder när jag tänkt lägga ner men jag har alltid kommit tillbaka. Jag gillar också mitt koncept med att jag kör året runt om andan faller på. Några inlägg mellan januari och juli blir det alltid, när något påminner mig om jul och jag känner för att skriva. Sen från augusti till december när det nästan är ett inlägg om dagen (utslaget i alla fall). Många har slutat blogga och kör bara Instagram (pratar inte bara julvärlden här) men det passar inte mig. Inte än i alla fall. Jag gillar blandningen av snabba korta Instagram inlägg och bloggen där man kan lägga ut texten och där det är betydligt lättare att söka i efterhand tex. Därför blir det ofta dubbelt med information om man följer mig på båda.

Många går också över till rörligt material. Vlogg tex men det är inget för mig. Tycker inte om att fotograferas och än mindre att se mig själv i video eller höra min inspelade röst. Hua!

Idag firar jag med lussebullsörhängen från Beccadesign.se och mitt fina armband jag fått av min vän Charlie (aka Julkulturcramar).

Grattis bloggen 10 år!

4 thoughts on “Grattis bloggen 10 år!

  1. Stort Grattis????? Så glad att du har kört på genom åren och förgyller mitt julfirande varje höst?? Och för att du har blivit en fin julvän??? Skål på många kommande härliga julbloggssäsonger??????????

Lämna ett svar