Åka skridskor på altanen och Fullerö

I går morse när vi vaknade i våra vänners stuga var det 0 grader och efter frukost gick vi ut på den stora tomten. Altanen var hal av frost. Väldigt kul om man är 7 år! Tjejerna åkte skridskor på skorna!

Morgonutsikt

Stugan ligger strax utanför Uppsala men med tanke på den ökade smittspridningen ville vi inte in till stan. Tyvärr för jag älskar att flanera runt i Uppsala. Men men, bara att gilla läget. Däremot vågade vi oss iväg till Fullerö. Ett litet paradis utanför Uppsala och när vi kom dit, precis efter öppning, var det knappt en människa där. Perfekt! Det är stort. Jag valde dock att bara fota i den delen där det bara var jul. Det fanns ju dock lite jul här och var i butiken så som slingor och stjärnor och stakar.

Vad som fick följa med hem får jag visa senare idag när vi kommit hem för det packades så fint i butiken. Och allt får ni inte se, två julklappar kan jag inte visa för hen läser bloggen!

På väg tillbaka till stugan kom dimman. Så vackert!

Lämna ett svar