En plats till att pynta

Idag har jag beställt en Billy-bokhylla med dörrar till köket, den levereras nästa vecka. Den är 106 cm hög och 80 cm bred. Jag behöver framförallt förvaringen. Mitt skafferi är alldeles för litet, vilket jag märker än mer nu när jag vill bunkra upp lite för att slippa handla hela tiden. Men det kommer ju också bli ett utmärkt ställe att pynta på!

Får se hur jag ska pynta men tänker mig någon ljuskälla, blomgrupp och något fint pynt. Kanske en duk. Det blir nog fint!

Blomgrupper är det jag är mest sugen på just nu att börja med. Älskar att pyssla ihop grupper men också enklare blommor (typ en hyacint i en julig mugg, ett band runt och klart!). Kransarna är också sådant jag älskar att pyssla ihop. Jag har allt hemma till det. För jag kan ta av min tujahäck om jag inte får tag på grankvistar.

4 thoughts on “En plats till att pynta

  1. Har aldrig testat att binda egna kransar. Någon gång skulle det vara mysigt att gå en kurs och lära sig lite grann. Jag har ett par gamla grankransar som jag köpte på julmarknaden i gamla stan för ett antal år sedan och de kan jag fortfarande ta fram om jag vill…Blev inte så förra året; få se hur jag gör i år…

Lämna ett svar