Städningen fortgår

Då är avloppen rensade. Inte min favoritsyssla direkt men skönt när det är klart. Katterna gjorde sitt bästa för att bidra! Mest genom att vara i vägen men ändå.

Micron är städad, köksfläkten likaså. Fönstren är tvättade även om några ska få en liten omgång till på insidan eftersom katterna tycker det är väldigt intressant med fåglar, hundar och annat som passerar utanför köksfönstret och då trycks det både nosar och tassar mot rutan.

Rensning av Moas rum pågår men eftersom min morfars gener (hur det nu går till eftersom han inte var min biologiska morfar…) verkar ha spillt över till Moa för hon har väldigt svårt att slänga ens saker som är trasiga och rensa. Suck. Inte mina gener i alla fall.

Jag fortsätter på min vanliga väg: lite varje dag fram till sista stora städdagen är här. Då när jag dammar allt, tar ner alla gardiner och sätter upp julgardiner, dammsuger allt och våttorkar golv. Osv. Och sen böjar det roligaste: pynta och göra juligt!

Lämna ett svar