Årets Julklapp 2020

Bild från hui.se

Motivering – Årets julklapp 2020: Till följd av coronakrisen har utomhustrenden accelererat kraftigt och besöken på vandringsleder och fjälltoppar har slagit nya rekord – trots en mycket begränsad turism från utlandet. Semestern blev till svemester och restaurangmåltider med vin ersattes med stormköksmiddag och termoskaffe. 2020 var året då svenskarna återupptäckte den svenska naturen och stormköket representerar därför den, på många sätt märkliga, tid vi lever i.

Vad tycker ni? Jag tycker faktiskt det är okej. Jag var rädd för att det skulle bli något som påminde för mycket om Corona, typ munskydd. Inte kul om det lever kvar år från år när man tittar tillbaka. Här fokuserar man på det positiva, att vi upptäckt hemester/svemester och den underbara svenska naturen. Jag gillar det!

Lämna ett svar