Julfilmer

Följande filmer har jag/vi sett senaste dagarna, en salig blandning som synes!

The Christmas Chronicles 2 var helt okej även om 1:an var bättre. Så som det ofta är tycker jag. Men klart sevärd! Kommer se om den med engelskt tal.

Jag kommer hem igen till jul är ju underbar. Julstämning med all dekor och musik men med ett tungt ämne. Så bra skådisar!

Christmas made to order är precis så där sötsliskigt amerikansk. Helt okej faktiskt och kvinnan har ju mitt drömjobb. Att få dekorera inför jul och få betalt!

Ikväll blir det antingen Ett päron till farsa firar jul eller En underbar jävla jul. Beror på om jag orkar slå in julklappar samtidigt för då blir det Ett päron till farsa firar jul för det är tradition. Passar perfekt eftersom jag sett filmen måååånga gånger och kan slå in julklappar samtidigt.

Lämna ett svar