Helg

Hade så många juliga planer för helgen och typ hälften blev av. Så är det ibland!

I fredags skulle vi byggt Pippi-pepparkakshus. Hade förberett för att göra egen kristyr till och med, det ni! Men vi valde att ta det lugnt istället. Sen såg vi Angels julönskning. Uppföljaren på Angelas jul på Netflix. Riktigt söt denna också. Sen på kvällen såg jag Ett päron till farsa firar jul. En av mina måste-filmer.

I lördags skulle jag bakat. Men gjorde fudge istället. Logiskt… Men så blev det. Sen fika hos samma vänner som var här förra helgen. Vi smakade bland annat saffranskringlorna från ICA. Riktigt goda men kunde fått vara lite tunnare.

Bild lånad från ICA.

Resten av kvällen hade jag magknip och orkade inte mycket.

Söndagen började lugnt hemma. Sen promenad med Moa. Sen gjorde jag kristyr, se tidigare inlägg. Sen en till promenad när Moa var på Jujutsun. Sen hem och fikade innan vi dekorerade pepparkakshuset.

Får se om kvällen bjuder på någon julfilm.

Lämna ett svar