Tre dagar kvar

Nej jag har inte missat när Julafton infaller, tre dagar kvar till min ledighet börjar förstås 🙂 Jag är ledig nästa vecka och Moa slutar skolan på fredag. Så från fredag eftermiddag går vi in i vår isoleringsbubbla. Jag har planerat in pyssel. Insåg när vi klädde stora granen (bilder kommer!) att den är lite underklädd. I och med att vi inte kan använda våra fina kulor i glas och inte kan ha glitter så ser granen oklädd ut. Jag har köpt nya fina saker också men det räcker inte. Så nu i helgen ska vi pyssla ihop lite julgransprydnader av sånt vi har hemma. Ni ska självklart få se resultatet!

Sen ska vi gå ut mycket förstås. Ut i skogen, Pokemon promenader, kvällspromenader och njuta av alla pyntade hus och trädgårdar. Utöver det ska vi titta på julfilmer, baka vörtbröd, lägga in sill, griljera skinka, fika på goda bullar osv. Ja ni hör, det lär inte gå någon nöd på oss. Håller vi oss alla fyra friska (mamma, pappa, jag och Moa) så kan vi sen fira jul ihop! Håll tummar och tår.

2 thoughts on “Tre dagar kvar

Lämna ett svar