Mirakel – en recension

Varje morgon äter vi frukost framför Mirakel på SVT barnkanalen kl 7.15. I början tittade vi på SVT2 men där visas inte Julköket och Moa älskar julköket!

Vad tycker vi då om årets julkalender? Jag tycker den är välspelad av alla. Ingen jag stör mig på (vilket oftast är fallet!). Barnen är så duktiga! Jag älskar att man hoppar i tiden och att man får ett både juligt 1920 och 2020. Och när Ernst hamnade i Ladys kropp och tvärtom, som vi skrattade! 🙂 Moa tycker den är spännande, rolig och hon får tänka till lite med tidsresorna vilket ju alltid är bra. Hon har lärt sig att förr i tiden var det inte olagligt att slå barn, att det inte fanns elektricitet som nu osv. En liten historielektion är aldrig fel!

Årets kalender får helt klart 5 av 5 så här på avsnitt 18!

Lämna ett svar