God Jul!

Vill önska alla er en riktigt God Jul! Vi har ju isolerat oss och kör således som vanligt. Moa kom in 00.58 och sa att Tomten varit här och lämnat saker i strumpan och God Jul. Jag svarade God Jul och gå och lägg dig ? Sen sov hon i min säng resten av natten så sömnen blev det sisådär med. En mysig frukost framför sista avsnittet av Mirakel. Vi har båda älskat årets Julkalender. 9 av 10 av mig och 10 av 10 av Moa.

Sen gick vi över till mamma och pappa och jag och pappa drog iväg till kyrkogården. Efter att ha skrapat bilen en bra stund för vi vaknade till -4 grader och frost i morse!

Sen fikade vi hemma istället för på Gateau som vi brukar. Sen tog jag och Moa en promenad innan vi åt grötlunch. Hem och fixade lite. Vid 13.30 kom mamma och pappa och vi fikade och öppnade paket innan Kalle Anka och hans vänner som nu är på TV:n. Efter det blir det matfix. Julbord väntar! Längtar! Imorgon sägs det att det ska komma snö så jag har en hoppfull unge här hemma!

God Jul älskade läsare!

One thought on “God Jul!

Lämna ett svar