Adventskalender tankar

1 september! Höst! Love it! Fler julkonton på Insta drar igång och mina tankar om julen går på högtryck förstås. Jag har börjat fundera på adventskalendrar. Jag längtar till 24/9 när Teadventskalendern/Nabo släpper årets design för den är jag sugen på i år igen. Sen funderar jag på Pärlans, så god! Kanske. Om de ska ha en i år vill säga. Eller Novellix. Den släpps tydligen 23 september. Så här såg den ut 2019.

Bild lånad från Novellix.se

Sen funderar jag på om en liten Nisse kanske ska flytta hem till oss. Ge Moa lite uppdrag, ställa till med lite bus osv. Vore kul! Väljer jag det får ni självklart se vad Nisse hittar på. Jag har hittat massa kul på tex fixasjalv.se. Sen får vi se om hon vill ha tex en chokladkalender. Hon kommer ju inte veta om Nissen innan. Hon vill absolut ha en gosedjursadventskalender eftersom hon är GALEN i gosedjur. Det har jag bestämt sagt nej till. Tror inte ens det finns men även om det fanns så nej. Hon har tillräckligt. Mer än tillräckligt.

4 thoughts on “Adventskalender tankar

  1. Kan VERKLIGEN rekommendera Nisse! Nu vet jag inte hur gammal Moa är, men får 4-åring tyckte det var årets höjdpunkt förra året. Pedagogerna på förskolan brukade nämna att han livligt berättat om hur han hade en nisse hemma, som tejpade upp kläderna i taket, satte ALLA skor på led genom huset och som smygåt pepparkakor på nätterna.

    • Härligt 🙂 Skorna på led har jag med på min lista också. Kläder i taket låter så kul! Min dotter är 8 år men jag tror ändå hon kommer uppskatta det. Hon älskar sagor så en Nisse känns klockrent!

Lämna ett svar