Paketkalender till dottern

Moa vill i år ha en adventskalender som jag gör åt henne, en sk paketkalender. Hade tänkt det redan förra året men sen såg hon Hatchimalkalendern och föll som en fura 🙂 Men i år blir det av. Min tanke förra året och ev även i år är natur. Leta reda på en fin pinne och sen hänga paket i snören på den. Typ så här.

Bild lånad från Panduro.se

Tror jag vill ha ett enfärgat papper på alla paketen dock, blir mer stilrent. Vad ska jag då lägga i. Redan köpt lite pärlor och ett hårspänne. Sen ska jag köpa småflaskor (tack vän för tips!) med typ duschkräm och nagellack, sånt som går åt. Några med godis. Hade först ev tänkt ha typ uppdrag men eftersom en Nisse ska flytta in och ställa till med oreda så får det räcka med det. Kanske får ett paket bli handmassage 20 minuter eller så, det älskar hon! Tror det kan bli bra så länge jag 1. börjar i tid att köpa småsaker (vilket jag redan gjort). 2. sätter kalendern någonstans där våra två hårbollar inte kommer åt 🙂

One thought on “Paketkalender till dottern

Lämna ett svar