Helgens juliga/ojuliga

Känns som detta blivit ett återkommande koncept i år 🙂 Denna helg var mest ojulig.

Efter en låååång dag på event på en biograf i Mall of Scandinavia förra veckan unnade jag mig Allers Julmagasin på väg hem. Som vanligt fylld med pyssel, recept och mysiga reportage.

I fredags hände absolut noll juligt. Moa var på kalas och jag och en vän åt sushi under tiden. Det var min fredag det!

På lördagen testade vi Friggs Majskakor Winter Apple. Inte min grej riktigt. Moa gillade de bättre. Gav den 3 av 5 på Instagram men i efterhand tror jag nog det blir 2,5 av 5.

Sen träffade vi vänner/familj och var ute i det underbara vädret! Njöt av trädens magiska färger!

Igår var jag och Moa på musikalen Tootsie. Hon såg mest fram emot att få se Sussie Eriksson och Ola Forssmed som hon gillar från Bäst i Test. Kan varmt rekommendera Tootsie. Rolig, välspelad och härlig! Robert Gustafsson var briljant både som Michael Dorsey och Dorothy Michaels. Han var snygg i klänning! 🙂 Ni kan läsa mer om den hos min vän Annette.

Moa fotograferade!

Idag har mamma varit här och vi har gått igenom julklappsinköp. Hon vill ju vara klar innan oktober är slut!

4 thoughts on “Helgens juliga/ojuliga

  1. Jag hoppas jag hittar Friggs vinteräpple i nån affär. Jag gillar söta majskakor så jag har förhoppningar på den?.
    Själv köpte jag aldrig Allers julmagasin. Tanken var definitivt att göra det, men när jag såg priset 59kr? – när sjutton blev den så dyyyr; minns när den kostade 40kr – så ångrade jag mig…
    Men jag SKA verkligen köpa Amelias Jul; måste ju ha någon ny jultidning att läsa och den brukar vara mer innehåll för pengarna ändå.

Lämna ett svar