Krans, snö och äppelpaj

Som sagt när vi kom hem från Nedergården snöade det. Inte lite heller! Moa var som tokig och pälsade genast på sig och stack ut! Katterna och hon spenderade en bra stund på baksidan och lekte med snön. Underbart!

Jag förberedde för att promenera till Blomsterlandet och köpa grönt till kransar. Så när Moa äntligen behagade gå in så knatade jag iväg i snöyran! Det var blött och alldeles underbart! När jag kom hem skottade jag och hämtade ett par lådor från förrådet. Bytte till led-lampor i adventsstjärnorna och satte upp de i köket. Myset!

Jag bytte också till led lampor i farmors gamla adventsstake och vet ni, det fungerade! Den brann inte upp! ? Men den kopplar jag in först nästa helg.

Sen gick jag och hämtade Moa som var och byggde en snögumma hos en vän. Så hon hann med två byggen. En mini hemma och en stor hos kompisen.

Efter middag och juliga Kalle Anka avsnitt satte vi igång med årets kransar. Fast Stjärna tyckte vi gott kunde låta bli…

Jag gjorde allt det gröna och sen dekorerade Moa vår och jag mammas och pappas.

Idag testade vi årets smak på Annas pepparkakor som en vän köpte till mig. dels är äppelpaj för mig inte en julig smak. Dels tycker jag inte smaken är så mycket annorlunda än deras vanliga, men i och för sig är ju de goda!

2 thoughts on “Krans, snö och äppelpaj

Lämna ett svar