Tankar om årets adventskalendrar

Till att börja med kan vi ju ta Julkalendern Kronprinsen som försvann. Tycker den är bra. Lite lagom spännande. Jag älskar Maria Lundqvist i dessa mer nedtonade rollerna. Moa tycker den är spännande och mannen i masken tycker hon är lite lagom läskig och hon längtar tills nästa avsnitt och det är väl det bästa betyget!

Sen har ju jag Nabo’s teadventskalender i år igen och den känns som alltid stabil och bra. Älskar designen i år, att det är KRAV och EKO, att allt känns genomtänkt och att teerna självklart är goda! Hittills har alla fått fyra stjärnor eller mer förutom ett som landade på 3 stjärnor men ås är ju Rooibos inte min favorit.

Sist men inte minst för min del så fick jag ju en adventskalender av en vän! En för mig helt ny. Cecilia Nordström Chocolates. Jag har Tryffelkalendern. Moa har fått halva av de smaker hon kan tänkas gilla (alltså inget med mint eller lakrits 🙂 ). Mycket goda och fina tryfflar.

Moa har en sån vanlig chokladkalender (som jag själv hade som barn när utbudet var betydligt skralare än nu!). Sen har hon sin paketkalender som jag gjort och hon verkar nöjd än så länge i alla fall! Fått lite godis, ett mobilskal och presentkort på 10 minuters valfri massage! Sen har vi en sån liten pappersadventskalender med söta bilder och så har ju Moa Hubert! Han busar på. Det får bli ett eget inlägg.

Lämna ett svar