Gott Slut och Gott Nytt!

Vi började nyårsafton med en långpromenad och fika. Så skönt att komma ut. Sen åt vi lunch och sen var vi till mina föräldrar en sväng. Sen gjorde vi inte många knop. Tog det lugnt med böcker, padda och tv innan vi framåt kvällen bakade en kladdkaka. Sen gjorde vi hemmagjorda pizzor. Jag gjorde en löjromspizza. Pizzadeg, creme fraiche och parmesan och in i ugnen och sen toppa med rom, rödlök och citron. Moa gjorde en pizza med tomatsås, kalkon, ananas och grönkål.

Till kladdkakan hade vi hallonsorbet och strössel. Vid 23 var vi närapå att somna båda två så tog en promenad.

En stackars hare som bor i vårt område gillade inte fyrverkerierna ? Stjärna är inte heller ett fan. Flinga bryr sig noll och satt mest och tittade i fönstret.

En lugn avslutning på 2022. Ett år som både varit bra och mindre bra. Och i vissa fall rent skit. Så som krig tex. Mitt mående har pendlat. Vi har kvar smittor om än lite mindre men har svårt med energikris och inflation. Jag hoppas på ett bättre 2023 men realisten i mig spår fortsatta svårigheter men med ljuspunkter. Så som en massa jämna födelsedagar. Den största för vår lilla familj är självklart att Moa fyller tvåsiffrigt för första gången! 10 år, det är stort! ?

Och med det önskar jag er alla ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar