Det lackar mot jul

Nästan så man glömmer bort bloggen, tyvärr. Jag tycker egentligen om att skriva här för det är lättare att bli personlig och bre ut texten. Men har kommit till ett vägskäl där det är väldigt dyrt att ha så många bilder som jag har lagt upp under alla år. Så får se hur det blir.

Jag har i helgen satt upp utebelysningen. Det är jämngrått ute så den behövdes kände jag. Dock inte nöjd med det nya ljusnätet jag köpte på Jula som visade sig ha ”ljusmönster”, alltså en knapp där man kan välja mellan 8 mer eller mindre hysteriskt blinkande. En är fast sken så jag tänkte att okej, det funkar ju. Men eftersom jag har den på timer (onödigt att ha tänt hela dagen) så börjar den om när timerna slår på och då går den igenom alla 8 ljusmönster… Suck. Så nu får jag gå ut på morgonen och dra ut kontakten och sen när jag kommer hem gå ut och plugga i och leta mig fram till fast sken. Får se hur länge jag orkar göra så…

Jag har köpt en del julklappar men har en hel del kvar. Just nu mest stressad för att få ihop Huberts bus (nissen som ska flytta in i år igen) och Moas kalender. Ja ja.

Inte nu i helgen men nästa blir det Göteborg och det blir förhoppningsvis mysigt 🙂 Hoppas på ett nästan folktomt Liseberg 😉 Drömma går ju…

Jag har börjat ha julörhängen varje dag och min röda handväska är med mig till jobbet. Däremot börjar färgen på den flaga (köpt i Spanien för många år sen nu) så kanske får bli en ny till nästa år. Blir nog en utmaning att hitta den perfekta röda väskan!

Lämna ett svar