Högst upp på min önskelista

Om vi bortser från självklara saker som fred, att alla jag känner får vara friska, noll klimatkris, ingen som far illa osv så står nog högst upp på min önskelista ett inomhus förråd.

Jag vet. Inte superkul. Men jag önskar så att jag bodde liiite större och fick ha ett inomhus förråd där jag bland annat kunde ha alla mina julsaker. Då kunde jag börja småpynta lite redan nu. Kanske byta gardiner. Börja med julskåpet. Börja sätta i batterier i en hel massa pynt. Nu är det ett större projekt när lådorna ska in från förrådet som ligger en liten bit bort och det blir en massa kånkande.

Jag vet. En tråkig önskan för många och egentligen bor vi ju tillräckligt stort jag och dottern. Men drömma går ju!

När jag ändå drömmer så vill jag ha en större tomt. Med granar på. Så jag kunde få tag på granris till bocken som bor hos mamma och pappa numera, svindyrt att köpa för att klä en hel stor bock.

När jag ändå är igång och önskar så vill jag också ha en himla massa pengar ? Just saying.

Lämna ett svar