Liseberg

Vilken helg. Förutom SJ så kunde den inte varit så mycket bättre. Vi (jag, Moa, Anna och Alva) åkte tidigt i fredags morse och kom således ner innan lunch, trots 30 min försening på tåget. Vi checkade in och fick vårt rum direkt, alltid trevligt! Sen gick vi in i Nordstan och åt lunch. Vackert dekorerat som vanligt. Tyvärr inte julmarknad i bodarna förens nästa helg. sen hann vi ta det lite lugnt innan vi gav oss av mot Liseberg. Där mötte vi upp Charlie aka @Julkulturkramar och hennes charmtroll till son ? Vi gick in kl 15 när de öppnade och gick ut strax före kl 21!

Jag har ju varit på Liseberg förut i jultid men wow! Lika underbart i år. De sparar inte på ljusslingorna eller fejksnön! Nytt för mig var igloos vid skridskobanan där man kunde sitta med sitt sällskap och beställa något att dricka.

Nytt för mig var även hörnan längst bort mot deras nya hotell där de samlat en massa ljusdjur.

Annars var det mesta sig likt. Tomtebyn, bodarna, alla dekorerade träd och granar överallt med mängder av fejksnö. Magiskt!

Lämna ett svar