Rean är i full gång!

Ja många reor på julsaker startade redan innan julafton men nu är det rea nästan överallt! Har man något man vet att man vill ha nästa år så bör man passa på nu. Jag tycker det är något vemodigt över dessa reor. Alla julsaker som såg så lockande ut i mitten på december ligger nu i lite oordning, lite lätt dammiga och med en skylt ovanför med 50% Rea. För att inte tala om de nästan pallvis med julmust, pepparkakor, glögg och annat ätbart som nu ställs mitt i gångarna på Ica och Coop för att locka till köp så de blir av med det. Sorgligt.

Men något som är glädjande är ju att det nu bara är ca 9-10 månader till jag igen kommer känna den där första pirrande känslan när jag ser första pepparkaksflarnen eller adventsstjärnan i butikerna! Och fram till dess fortsätter jag blogga om julen, året runt! Bara inte lika ofta!

Lämna ett svar