Blossa och årets julvärd

Har ängnat lunchen åt att kolla runt på om något smakrelaterat finns skrivet om julen 2012. Kollat runt på Fazer, Gille, Carlsberg (som har Apotekarnes julmust) osv. Hamnade då också på Blossas hemsida förstås och där finns en nedräknare till när de avslöjar årets smak. Lite fånigt, lite kul! Hur som helst, vill ni sitta som klistrade vid datorn och se hur Blossas glögg ska smaka 2012 så är 7 september kl 13.00 något ni ska lägga in i kalendrarna! Vad tror ni blir årets smak?

Årets julvärd avslöjades 24/11 förra året så det blir väl något liknande i år. Det brukar ju dock vara svårt att missa eftersom det brukar stå i varenda nättidning, julblogg osv ca 2 sekunder efter avslöjandet! 🙂 Förra året frångick ju SVT principen med varannan damernas. Det lär väl dock bli en kvinna i år, annars blir det väl ramaskri! Tre år i rad med en man, det tror jag inte svenska folket klarar av 😉 Hur bra han än må vara! Vem tror ni blir årets julvärd?

Blossa glögg 2011!

Lämna ett svar