Träning i röd skrud

Eftersom jag är spinninginstruktör på Friskis & Svettis så är jag i och för sig klädd i tomterött året om när jag sätter mig på ledarcykeln! Dock har jag ju senaste åren haft två extra pass i och med julen och det är dels Tomtespinning i mitten av december. Ett helt pass fyllt av julmusik med allt från Ragnar firar jul och Turbo Disney till Vintersaga. Och självklart har vi båda instruktörer tomteluva på oss! Vi uppmuntrar även motionärerna att ha det. Man blir varm i vanliga fall av spinning och i tomteluva… Kan säga att min tomteluva brukar gå att vrida ur i slutet av passet 🙂 Passet avslutas med pepparkakor och julmust för de som vill!

Det andra är att jag har ett pass på juldagen. I år kl 10.00. Lagom efter julotta (om man går i det) och skön julgrötsfrukost. Då brukar jag dock inte ha julmusik. Det passet brukar vara fullt. Om det beror på att man ätit mycket dagen innan och vill trampa bort lite, om man vill fly svärmor/svärfar eller om spinning motionärer bara är lite allmänt galna vet jag inte! 🙂 Kul har vi i alla fall!

Lämna ett svar