Söta!

Tittade runt på Lineahemma.se för att leta gardiner till mitt nya hem. Har inte satt upp några än fast vi bott där i ett par månader nu. Helt enkelt för att de ska byta fönster i oktober och jag inte vill sätta upp gardinstänger och annat innan, känns onödigt eftersom jag inte vet hur breda foder de nya fönsterna kommer ha. Hur som så såg jag att de hade kategorin Jul! Inte kommit upp än på många hemsidor så jag började klicka mig runt. Hittade en del söta grejer!

Den är ju i obehandlat trä ser det ut som så jag ser framför mig att man målar den i grönt eller rött. Så söt!

Den är ju i obehandlat trä ser det ut som så jag ser framför mig att man målar den i grönt eller rött. Så söt!

Söta!

Söta!

Supersöt dörrmatta!

Supersöt dörrmatta!

Att ha ute på trappan! För liten för min smak dock, 20*33cm. Men söt!

Att ha ute på trappan! För liten för min smak dock, 20*33cm. Men söt!

One thought on “Söta!

Lämna ett svar