Disneys adventskalender Årets bästa köp!

Åh vad jag älskar denna advenskalender! Helt underbar! De klassiska sagorna är med: Askungen, Aladdin, Robin Hood osv. Blandat med de nyare: Flygplan, Hitta Doris osv. Några av de äldre sagorna är lite för långa för Moa har jag märkt men det gör inget, det är ju klassiker och kan sparas och läsas många gånger framöver!

Själva kalendern känns lyxig med sin storlek och dubbelöppning (som en bok). Varje bok är inslagen i fint rött papper. Perfekt när vi var i Berlin och jag tog med så hon fick öppna en varje dag. Hela kalendern andas Disney och jag älskar den! Det enda som är tråkigt är väl at har man haft den ett år kan man inte ha den igen, finns ju inte 24 sagor till att fylla en kalender med. Men glad att vi har den detta år!


 

 

Lämna ett svar