Tack älskade vän!

Vi träffades via våra julbloggar. En julbloggsvän helt enkelt, men nu kallar jag henne rätt och slätt vän! Som råkar ha den fantastiskt goda smaken att älska julen och ha en underbar julblogg! 😉 Självklart pratar jag om den underbara Charlie från bloggen Julkulturcramar.

Som ni kanske sett på hennes Instagram och blogg så är hon uppe i Stockholm på Formex mässan. Jag hade så gärna velat vara med men kan inte i år. Men då är Charlie så snäll och representerar min blogg där på mässan också! 🙂 Gulle! Igår besökte hon Lakritsfabriken i Ramlösa som jag skrivit om tidigare. Hon fick titta på, klämma och känna och fota lakritskalendern på plats och när jag ser de bilderna är jag ännu mer sugen på denna kalender i år! Det verkar vara mycket lakrits och bilderna på askarna bildar sen en vintrig bild! Fin! Bilderna nedan är Charlies.

Igår kom hon till oss efter Formex. Att hon kunde se så pigg ut efter en heldag på mässa är för mig galet! Men i alla fall. Jag fick testa Åre Chokladfabrik’s Pepparkak/lingon. Alltså, så god! Precis lagom smak av pepparkaka och lingonen gifte sig bra med tryffeln. Åre Chokladfabrik har dessutom börjat med vegan choklad, heja! Måste jag leta efter i butik.

Jag fick lite annat att testa också men det kommer i helgen, måste smaka först! 🙂

Känns som lingon är årets smak! Juleskum har ju också Lingon som sin Årets smak.

2 thoughts on “Tack älskade vän!

Lämna ett svar