Planering av adventsfikat

Några saker är bestämda inför årets första adventsfika. Recept på nya saker jag testar i år kommer 3 december och framåt. Vill inte avslöja för gästerna vad de ska bjudas på! Sen är det ju dryck som ska bestämmas. Vilken glögg tex. Jag kommer servera Blossa17 kall (huah för den varm). Sen funderar jag på den alkoholfria choklad- och hjortronsglöggen från Saturnus och någon mer Blossa kanske. Då är dock frågan om jag ska den klassiska vinglöggen eller lättvinsglöggen eller den alkoholfria? Har ju en hel del gäster som kör bil så vill att de har att välja på. Te och kaffe självklart och julmust och vatten.

Kommer nog inte köpa en back med Apotekarnes julmust i år. Slutet av januari skrev jag ett inlägg om att jag hade två flaskor kvar som jag funderade på att ha i någon gryta… Och en back tar plats. Sen gillar jag dock glasflaskorna, en speciell känsla!

Jag kommer i år bjuda in 13 vuxna och 5 barn. Sen får vi se hur många som kommer, brukar dock vara bra uppslutning! Fler än jag som vill julmysa!

img_7819

Gjorde dessa förra året, så goda!

2 thoughts on “Planering av adventsfikat

Lämna ett svar