Idag ska vi ha det lyxigt mamma

Redan igår började Moa peppa inför nyår. Vi bestämde vad hon skulle äta för variant på nyårsmiddagen. Hon fick välja en Frost ballong som nu är hennes käraste ägodel (varierar ofta i hennes ålder!). Hon valde klänning. Hon har valt film att se och sen somna framför i soffan. Allt detta är för henne lyxigt! Älskade unge!

Så vår meny (fyra vuxna):

Laxröra på smörstekt bröd.

Stekt kött med ugnsstekta potatisklyftor och champinjonsås.

Champangesorbet och vitchoklad med passionsfruktscurd.

Moas meny:

Macka med prickig korv.

Köttbullar med klyftpotatis och chilisås.

Vaniljglass med strössel.

På kvällen när mina föräldrar gått hem ska jag och Annette äta en löjromstoast. Och jag ska för första gången sen Moa föddes vara vaken till tolvslaget är tanken! Hon har ju alltid vaknat tidigt så har velat sova för att orka upp men nu funkar det ändå. Jag ska lyssna på när Krister Henriksson läser Nyårsklockan.

2 thoughts on “Idag ska vi ha det lyxigt mamma

Lämna ett svar