Sist på bollen, doftljus!

Yankee Candle, Village Candle och andra doftljus är inget som undgått mig förstås men alltid haft lite svårt för det. Men insett med åren som julbloggare att jag faktiskt i alla fall borde testa. Och när jag nu ramlade över dessa när jag handlade en underbar ljusstake i smide så slog jag till! Två stycken blev det. Juliga förstås så jag kommer inte tända dessa riktigt än. De är från Village Candle och jag köpte dessa och ljusstaken på rea hos Design for Home.

Ljusstaken är en tung pjäs i smide. För två blockljus. Underbar! Den ska jag inviga redan när höstmörkret kryper på. Och två doftljus. Happy Holiday och Christmas Morning. Blixtsnabb leverans! Affären drivs av en kvinna (och hennes man) jag följt i sociala medier ett tag. Sjuk humor. Underbar humor! ? Monasuniversum. Idag la hon bland annat ut ett kort klipp på sin Instagram om hur det är att stå och räkna halmbockar i 32 grader…!

Lämna ett svar