Jul i juli i Gamla Stan

Det finns några som firar jul i juli och jag har tänkt i flera år att jag också borde göra det men det blir aldrig av. Firar och firar men dricker lite julmust och ser en julfilm typ.

Så jag blev så glad när jag och en vän promenerade i GamlaStan häromdagen och jag fick se tomtar i ett skyltfönster! Mina vänner är ju vana med mitt jultokeri så hon som var med såg inte direkt förvånad ut när jag rusade fram med saligt leende och fotograferade! Vi fortsatte Västerlånggatan fram och det dök upp tomtar i vart och varannat skyltfönster! Måste vara poppis hos turisterna eftersom det står framme mitt i sommaren och Gamla Stan i juli till 98% består av turister. Mysigt hur som och min jullängt fick sig en skjuts. Längtar verkligen till all julspaning drar igång på allvar! Glöm inte följa mig på Instagram, Jennysjul heter jag där och där kan julspaning dyka upp mer frekvent.

2 thoughts on “Jul i juli i Gamla Stan

Lämna ett svar