Pysselsidan i mig vaknar

Min bok kommer till nytta. Där skriver jag upp tankar som dyker upp. Tex vill jag göra en tavla på det tyg jag köpte för att göra en duk till köksbordet. Mätte ju totalt fel så jag har massor av tyg över, tur att det var billigt (rea!). Så nu har jag en idé om att göra en tavla med tyget. En tavla man kan ställa på någon byrå eller så, så slipper man hål i väggen. Jag har några ramar jag inte använder så ska kolla om någon skulle passa till detta.

#jennyshus kom av sig lite under sommaren men nu börjar jag bli sugen på att fortsätta. Sovrum och vardagsrum står näst på tur. Sen hallen nere.

Sen längtar jag efter härliga höstdagar. Tunn, kall luft. Vackra färger på träden. Mossa som växer så det knakar i den fuktiga luften. Skogspromenader och hämta hem lite pysselmaterial. Tekvällar. Mys.

Lämna ett svar