The Show of Christmas 2018

coop

14 december på Ericsson Globe är det dags igen. Konsumentföreningen Stockholm/Coop har sin årliga The Show of Christmas. Konferencier är som vanligt den underbara Mark Levengood! Eller Ängla-Mark som han också kallar sig… 🙂

Årets artister är:  Lena Philipsson, Uno Svenningsson, Måns Zelmerlöw, Molly Hammar, Ebbot Lundberg och Anders Glenmark.

Biljetter släpps 24 augusti. Ange kod KFS2018 vid bokningen om du har Coop kort, max 5 biljetter per kort. 120 kr för medlemmar.

Jag har varit flera gånger och tro mig, man får valuta för pengarna! Så billiga biljetter för så många olika artister är ovanligt. Nu är årets uppställning inget jag hoppar högt och klappar i händerna för men ändå. Vore kul att se/höra Lena Philipsson, Uno Svenningsson och Anders Glenmark i alla fall. Får se om jag ska gå. Förra årets stora behållning och som jag med glädje bär med mig var Lill-Babs. Så glad att jag hann få uppleva henne live innan hon tragiskt gick bort 3 april i år.

Lämna ett svar