Låter gott!

När jag skrev om adventsfikat så fick jag tips från Annie Våran lilla julvrå. Prinskorv med glaze. Tack för tipset! 🙂 Jag skriver ut receptet här så jag kommer ihåg det till adventsfikat, men här hittar ni Annies inlägg.

Prinskorv med glaze

1 kg prinskorv
2 msk sesamolja
1,25 dl honung
2 msk sojasås

Gör så här: Sätt ugnen på 220 grader. Lägg korvarna i en ugnsfast form (klipp isär om de sitter ihop). Rör ihop olja, honung och soja. Fördela över korvarna så de täcks, gärna med händerna. In i ugnen i 25-30 minuter och rör gärna om efter halva tiden. Lika goda ljumna eller till och med kalla som varma.

Låter väldigt gott!

3 thoughts on “Låter gott!

  1. Oj, vad förvånad jag blev när jag såg det här receptet här, haha! Det är verkligen supergott och något jag (och andra) ser fram emot att göra och äta varje jul. Och har man spara pengar kan man köpa vanlig varmkorv och skära i prinskorvsstora bitar innan man marinerar dem:) Kul att det lät intressant:)

  2. Pingback: Pre-Adventsmingel | jennysjul.com

Lämna ett svar