Svensk Vinter från Saturnus

Saturnus_Svensk_Vinter_kryddor_glasSaturnus Svensk Vinter beskrivs så här: friskt fruktigt vitt vin, ingefära, pomerans, kanel och äkta vanilj toppat med en ofiltrerad ekig maltwhisky direkt från fatet.

– Glöggen har en angenämt mjuk framtoning, diskret citrus i kombination med glöggkryddor och ett inslag av vanilj, beskriver Mackmyras Master Blender Angela D´Orazio. Whiskyn vi använt är en single malt som lagrats i fem år i lätt rostade ekfat i vår egen gruva i Bodås.

Saturnus_Svensk_VinterLåter inte riktigt som min grej för jag gillar inte whisky men man får ju gissa sig till att det inte är så dominerande. Deras förslag på att använda glöggen i drinkar tilltalar mig mer! Här nedan som sour eller tranbär.

Saturnus_Svensk_Vinter_sourSaturnus_Svensk Vinter_Vinter_tranbär

Lämna ett svar