Vem är jag?

Ser i statistiken att ni blivit några fler senaste två åren så jag tänkte jag kör en liten presentation. Jag syns sällan med mitt egna ansikte i bloggen och anledningen är enkel, jag tycker inte om att bli fotograferad! Men jag har blivit bättre, fram till för ett par år sedan åkte händerna upp för ansiktet så fort någon höjde en kamera! 🙂

Jag är 42 år. Ensamstående mamma till en underbar 5 -åring, Moa. Vi bor i ett radhus i Sollentuna norr och Stockholm. Så glad att jag igen har trädgård om än liten jämfört med den jag hade när jag bodde i hus fram till 2008! Med mig och dottern bor också Cara, en blandkatt på 14 år. Att jag gillar julen har ni nog förstått men andra intressen är: spinning (leder spinning på Friskis & Svettis), baka, trädgårdspyssel, film, resa, musik och umgås med mina härliga vänner och familj. Jag jobbar som administratör/projektledare på ett företag som gör revision på biografer. Med andra ord siffror, statistik och systemutveckling.

Det var en liten presentation i alla fall. Har ni frågor är det bara att fråga i kommentarsfältet!

Jag har förutom bloggen två Instagramkonton: jennysjul och jennyshus. I jennyshus får ni följa min renovering av ett fint Lundby dockhus som jag fått av en vän.

IMG_7849IMG_6581IMG_5747

13 thoughts on “Vem är jag?

Lämna ett svar