Det där med doftljus – utlottning

Jag har haft svårt för doftljus, alltid. Jag är även sån som har svårt att gå igenom parfymavdelningen på varuhuset utan att få ont i huvudet. Eller sitta bredvid någon på bussen som tycker det är en bra idé att bada i parfym. Doftljus för mig har således inte fungerat så bra. Men i år kände jag att jag skulle testa igen. Jag menar för några år sen drack jag inte kaffe, åt absolut inte inlagd gurka och skulle aldrig fått för mig att springa som träning (sprang inte ens till bussen, det går ju fler bussar). Men man ändras, utvecklas. Så när jag köpte min fina smidesstake från http://www.designforhome.se/ så köpte jag även två doftljus på rea.img_7072Igår tände jag det gröna. En underbar doft, verkligen. Inget fel alls på den. Men efter ca 60 minuter stod jag inte ut längre. Blåste ut ljuset. Doften stannade ju dock kvar en stund. Tyvärr. Doftljus är INTE för mig. Jag fick lätt huvudvärk, luften kändes för tjock att andas osv. Nä, tyvärr. För lukten var bra egentligen, det blir bara för mycket för mig.

Men istället för att dess ska stå och samla damm eller slängas så tänkte jag att det kanske finns någon som vill ha? Det röda har jag inte tänt alls, det gröna var som sagt tänt någon timme igår. Så det är bättre begagnat! 🙂

Skriv en kommentar om ni är intresserade av dess ljus och blir ni flera som skriver så drar jag lott helt enkelt!

5 thoughts on “Det där med doftljus – utlottning

  1. Vad tråkigt för dig att du inte tål doftljus men vad gulligt att du lottar ut dem. Jag vill gärna ta en lott men om jag vinner skulle jag vilja skänka min vinst till min julvän Annie ”Våran lilla julvrå” så att du postar dem till henne <3

  2. Hej! Jag reagerar som du – jag får migrän.Men jag känner en som älskar doftljus. På julafton har vi julklappslotteri: var och en bidrar med två paket för högst 50 kr. Jag slog in doftljusen som jag vunnit i en annan tävling och en tjej bytte sig till båda, det ena från sin pappa och det andra från sin farmor. En lyckad paketutdelning för henne!

Lämna ett svar