Ett tecken?

Idag är det ynka tre månader till julafton och när jag tittade på termometern i morse visade den plus tre grader… Kom till bilen och där fick jag skrapa framrutan. Som jag ångrade att jag inte gjorde det jag fundera på när jag var i förrådet igår, sätta i kupévärmaren i bilen! Men detta borde ju vara ett tecken. Frost och kallt på dagen tre månader innan julafton borde väl betyda snöig och kall julafton?! Önsketänkande javisst men det sista som överger mig är hoppet! Drömmen om en vit julafton lever!

En av fördelarna med att blogga är att man kan gå tillbaka och söka info. Jag borde uppenbarligen varit förberedd på att skrapa rutan idag 😉
27/9 2015
5/10 2016
20/9 2017
Datumen för frostpremiär senaste åren! 🙂 Tyckte det kändes tidigt i morse men uppenbarligen inte.

Lämna ett svar